DE PYRAMIDE HOOGEVEEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1421 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pyramide Hoogeveen. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 21:28 Het zou na 40 min bezorgd worden maar dit was zelfs iets meer dan een uur, en vervolgens, 2x een koude pizza en 1 koude kapsalon. Zo zonde van ons geld!
26 nov 2022 om 9:17 De patat was zo slap als ik weet niet hoe. De schnitzel en pizza waren lekker
24 nov 2022 om 19:36 We kregen 2 verkeerde pizzas zonder vlees. Ik heb proberen te bellen maar kreeg geen gehoor. We hebben onze pizza toen maar gegeten. De pizza was wel lekker en goed heet maar niet die we besteld hadden.
20 nov 2022 om 20:21 Slecht dit keer! Pizza lauw. En de aardappeltjes slap. Normaal altijd erg goed! Teleurstellend en niet lekker gegeten helaas.
16 nov 2022 om 21:02 Rand van Pizza calzone was nog niet gaar. Bij broodje shoarma gevraagd om dit zonder salade te doen maar helaas zat dit weer op het bord geleverd.
13 nov 2022 om 11:13 Heerlijk gegeten....
9 nov 2022 om 19:21 Heerlijk eten. Iedere keer weer.
6 nov 2022 om 20:24 Snel geleverd en heerlijk gegeten!
6 nov 2022 om 20:11 Het eten was gewoon lauw. En de patat maar in de airfryer, het vlees in de magnetron. Niet voor herhaling vatbaar.
6 nov 2022 om 11:03 Altijd lekker vlees!
31 okt 2022 om 19:22 Slappe patat, verder alles naar wens
30 okt 2022 om 19:48 Slappe patat, Smakeloze en veel lang gegrilde shoarma.