DE PYRAMIDE HOOGEVEEN

DE PYRAMIDE HOOGEVEEN Egyptisch restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1375 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pyramide Hoogeveen. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 20:06 Kip op de pitza was droog en de hamburger was verbrand aan 1 kant dus dit was niet wat ik van ze gewent ben nog 1 keer en ik bestel niet meer bij ze
13 aug 2022 om 2:25 Bezorging was op tijd. Alleen het eten was niet goed. Vlees te lang gebakken en leek niet echt vers. Kaas smaakte ook niet goed. Een van de slechtste turkse pizza's die ik heb gegeten.
12 aug 2022 om 19:43 Patat was koud en 80%vd shoarma was verbrand. Nooit meer dus
8 aug 2022 om 10:03 Verschrikkelijk slecht eten spareribs waren zwart
7 aug 2022 om 21:43 Spare ribs waren erg lekker. Bij de pizza fantasia di mare was aangegeven ‘graag zonder ansjovis’, deze zaten er helaas wel op. Ook ontbraken de mosselen op de pizza, jammer.
7 aug 2022 om 21:34 Eten besteld voor 20:30, waren er om 20:00 al. Beetje jammer want ik bestel niet voor niks voor een bepaalde tijd. Broodje döner was prima, maar de patat was zo vreselijk slof en zacht. Kipfilet de Nijl zat ook geen smaak aan. Heel erg jammer..
1 aug 2022 om 0:19 Top
30 jul 2022 om 0:46 Eten was uit de kunst alleen jammer dat er geen vorkjes bij zaten
24 jul 2022 om 20:40 Bestelling kwam 30 min later dan aangegeven. Patat/aardappelen waren slap, eten was niet heel warm meer en smaak ook niet super.
23 jul 2022 om 22:06 Prima voor elkaar
22 jul 2022 om 20:39 Het is allemaal wel eens beter geweest.
21 jul 2022 om 12:09 Zeer teleurstellend... Bestelling geplaatst, kreeg uit eindelijk bestelling van iemand anders .. Meerdere keren proberen te bellen, wordt niet opgenomen.. vervolgens de de gene opgebeld die ons eten had.. die zat al mooi mijn eten op te eten..